Duguláselhárítás házilag ecettel

A dugulás igen kellemetlen probléma, akár a mosogatóban, akár a kádban, akár a mosdóban, akár a vécében nem folyik le a víz. A kellemetlen szagok és a komolyabb gond megelőzése érdekében érdemes bevetnünk néhány praktikát. Ráérünk akkor szakemberhez fordulni, ha ezek nem járnak sikerrel. Az egyik legjobb házi duguláselhárító az ecet.

Az olcsó ételízesítő univerzális tisztítószer: remekül eltávolítja a vízkövet a csempéről, a csaptelepről vagy a kádról; felmoshatunk vele, kipucolhatjuk a vécét, használhatjuk öblítő helyett, és a dugulást is elháríthatjuk a segítségével. A legjobb, ha szódabikarbónával együtt alkalmazzuk. Öntsünk egy félcsészényi szódabikarbónát a lefolyóba, öntsünk rá egy csésze ecetet, majd hagyjuk habzani. Ha a habzás abbamarad, folyassunk forró vizet a lefolyóba. Amennyiben nem járt sikerrel próbálkozásunk, forduljunk duguláselhárító szakemberhez. A budapesti duguláselhárítás árakkal kapcsolatban itt tájékozódhat: Lefolyó tisztítás és dugulás elhárítás árak Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr434348806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása