Alapvetően, nagyon ritkán dugul el otthonunkban a wc.  Majdnem minden esetben valami nem oda illő tárgy a felelős a dugulásárt. Vegyszerekkel kár is foglalkoznunk, mert felesleges pénzkidobás. Itt csak a nagy mennyiségű víz és a pumpa lehet segítségünkre. Engedjük tele a WC.-t és jöhet a pumpa.... hirtelen fel-le pumpáljuk. Háziasszonyok a mop felmosóra esküsznek, mivel jó hosszú a nyele így nagy erőt tudnak adni a pumpáláshoz....

A WC. pumpás feladat elvégzéséhez a legjobb a klasszikus kis fejű, rövid, fanyelű WC. pumpa... Jót tanácsok, hogy ne duguljon el a WC. : Használjunk könnyen oldódó WC. papírt. Ne spóroljunk a vízzel. Műanyag WC. illatosítót, soha na használjunk. Havonta vízkő mentesítsük a csészét - vízkőoldóval.

És itt bővebben is tárgyalja az oldal  az otthoni wc. dugulás témáját.  >>>

http://dugulaselharitas.gini.hu/wc-dugulaselharitas-hazilag

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr295864280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása