A vegyszerek segítenek

Bosszantó, ha lefolyó nem működik rendesen. Kétségbeejtő, ha a víz már le sem folyik. Gyors és hatékony megoldást kell kitalálni, de szinte azonnal. A boltok polcain számtalan dugulás elleni szert lehet kapni. Folyadék, por, granulátum, vízkőoldós, illatos, fertőtlenítős. Ahányféle állagú dugulás elleni szer, annyiféle alkalmazási mód, de mindegyik egyet akar: segíteni abban, hogy az eldugult lefolyó újra tiszta és használható legyen.

A folyadék sűrűségétől függően szinte azonnal feloldódik, hatása szinte azonnal megmutatkozik. Kisebb dugulások esetén a folyékony dugulás elleni szerek jelenthetik a megoldást. A por alapú dugulás elleni szereknek először fel kell oldódnia, legtöbbször víz hozzáadásával használhatóak. Előnye, hogy közvetlenül a dugulás gócpontjánál fejti ki hatását. A granulátumos dugulás elleni szerek nehezebbek, mint a por alakú dugulás elleni szerek, ennek köszönhetően folyadék hozzáadása nélkül jutnak el a dugulásig, és ott fejtik ki hatásukat. Bármelyik csodaszert használod, ne felejts el szellőztetni is, mert a dugulás elleni harc kellemetlen szagokkal jár. Ezeknek a vegyszereknek a használatakor mindig használj védőkesztyűt, nehogy kimarja a kezeden a bőrt!

Nagyon fontos !!!!

A por alakú lefolyótisztító szerekből csak igen csekély mennyiséget öntsünk be az eldugult lefolyóba. Ha nem így teszünk akkor beton keményre szilárdulhat a lefolyó tisztítószer a csőbe és szinte biztos hogy ki kell bontani.

Lefolyótisztítás, csatornatisztítás, dugulás megszüntetés, garanciával - olcsó áron Budapesten.

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr888195538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása