A dugulás megelőzése szűrővel

Az eldugult lefolyó számos kellemetlenséget okoz, akár a konyhában, akár a fürdőszobában, akár a vécében szembesülünk vele. Ilyenkor próbálkozhatunk különböző házi praktikákkal, de hívhatunk szakembert is. Ha sikeresen megszabadultunk a problémától, érdemes gondoskodnunk arról, hogy többet ne kelljen szembenéznünk vele.

Mivel a dugulást általában a lefolyóba szorult valamilyen szennyeződés – hajszálak, ételmaradékok, szappan- vagy samponmaradványok, bőr- vagy körömdarabkák – okozza, gondoskodjunk arról, hogy ezek ne juthassanak a csövekbe. Tegyünk mindig szűrőt a lefolyóba: ez készülhet fémből vagy műanyagból is. A gyári, úgynevezett gyümölcsmosó szűrő a legjobb, mert a nagyobb szennyeződéseket felfogja, viszont kellően tud áramlani a víz. Azért, hogy a víz akadálytalanul lefolyhasson, rendszeresen távolítsuk el a szűrő tartalmát.

A bejegyzés trackback címe:

https://dugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr155772351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása